Bizden Haberler

AİLE ŞİRKETLERİNDE YENİ NESİL DÖNÜŞÜM YÖNETİMİ

AİLE ŞİRKETLERİNDE YENİ NESİL DÖNÜŞÜM YÖNETİMİ

GİRİŞ

Bu programın odak konusu “Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik” olarak belirlenmiştir ve amacı “Sürdürülebilirlik İçin Pratik Yöntemleri” aktararak katılımcıların bu yöntemleri hayata geçirmelerini sağlamaktır.

Tasarımın içinde konulara dair ve bir kısmı bizzat bu programın eğitmenleri tarafından yazılmış kitap, makale, blog yazıları olacağı gibi film, video, öğrenmeyi destekleyici oyunlaştırmalar, sınavlar, grup çalışmaları, vaka çözümleri ve sunum ödevleri gibi uygulamalar da yer alacaktır. Uygulamalar google classroom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

Program başarı sertifikasına bağlanmıştır. 100 üzerinden 65 ve üzeri puan alanlara başarı sertifikası, 65 altında kalanlara ise katılım sertifikası verilecektir. Başarı kriterleri aşağıdaki gibidir.

  • % 60:  Sınav
  • % 40:  Proje Ödevi                           

Program 103 seans (50’şer dakika) olarak tasarımlanmış olup, zorunlu aksi durumlar dışında aktarımların Çarşamba 21:00-23:00 ve Cumartesi 10:00-16:00 aralığında yapılması planlanmıştır. Ancak katılımcıların tercihine bağlı olarak uygulama esası değiştirilebilir.

3 Mart 2021’de tanışma ve tanıtım toplantısı ile başlayacak olan program 16 Haziran’da mezuniyet töreni ile sonlanacaktır.

Programın verimliliği açısından katılım 12 kişi ile sınırlandırılmıştır.

Çekilecek kura ile üç katılımcının işletmesine kurumsal alt yapı ve dijitalleşme seviyesinin ölçümü ile bu iki konunun gelişimine dair stratejik yol haritası hediye edilecektir.

Başka bir kura ile seçilecek üç katılımcıya da üçer seans koçluk ya da mentorluk hediye edilecektir.