Bizden Haberler

Merger'den Önemli Seminer

Merger'den Önemli Seminer

Merger Danışmanlık çözüm ortakları, Tim Danışmanlık ve EDT Center ile beraber düzenledikleri bu organizasyona; Tim Danışmanlık kurucusu, “Şirketlerde Uzun ve Sağlıklı Yaşam Sırları kitabının yazarı, Behzat Yıldırımer ve 2010 yılından bu yana Trovarit Türkiye'de yönetici direktörü olan, EDT Center kurucusu, “Beşinci Sanayi Devrimine Doğru Endüstri 4.0 Bakış Açısı İle Dijital Dönüşüm” kitabının yazarı, Elektrik Mühendisi Muharrem Gezer konuşmacı olarak katıldı.

Merger Danışmanlık kurucusu Yavuz Zorkirişçi, “Danışmanlık hizmeti verdikleri şirketlerde katma değer yaratmak adına, böyle bir seminere ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Katılımcıları, aile şirketlerinde sürdürülebilirlik, Vuca çağını anlamak ve İK Sistemleşmesi hakkında bilgilendiren Behzat Yıldırımer; katılımcılara tavsiyelerde de bulundu.

Önümüzdeki yıllarda dünyayı bekleyen dijital gelişmelerden, bu gelişmelerin yol haritasından, nesnelerin internetinden, Metaverse, Yapay Zeka ve gelecekteki iş modelleri hakkında bilgilendiren Muharrem Gezer ve Behzat Yıldırımer seminer sonrası verilen yemekte, katılımcıların sorularını yanıtladılar.
Seminere, Gaziantep’li iş insanlarının ilgisi yoğundu.

 

 

 

https://gaziantepdogus.com/haber/10349196/mergerden-onemli-seminer